Γιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε στόχος για το ζήτημα του εμβολιασμού βρεφών

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

O ιδρυτής και CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ απολαμβάνει τους πρώτους δυο μήνες πατρότητας μετά τη γέννηση της κόρης του. Αυτό άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία που δημοσιέυσε ο ίδιος, έχοντας στην αγκαλιά του τη Μαξ στο γραφείο του γιατρού.

«Επίσκεψη στο γιατρό! Ήρθε η ώρα να κάνουμε τα εμβόλια», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook.

Η φωτογραφία απέκτησε άμεσα 77.000 σχόλια, σχετικά με τα εμβόλια και πόσο πιθανό είναι να δημιουργήσουν αυτισμό ή άλλα προβλήματα υγείας στο παιδί.

«Είναι ντροπή να κάνουν ενέσεις σε νεογέννητα μωρά και παιδιά. Ντροπή σας!», έγραψε η Meredith Allyson Gibney.

Ωστόσο, υπήρχαν και θετικά σχόλια της φωτογραφίας: «Όντας πατέρας ενός παιδιού με αυτισμό, θέλω να σας συγχαρώ που κάνετε ό,τι είναι σωστό», σχολίασε ο Stuart Duncan.

Από την πλευρά του, ο Ζούκερμπεργκ απάντησε λέγοντας: «Ο εμβολιασμός είναι ένα σοβαρό θέμα. Η επιστήμη είναι απολύτως σαφής: Οι εμβολιασμοί είναι σημαντικοί και απαραίτητοι σε όλους τους ανθρώπους».

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”