Της έκανε πρόταση γάμου 148 φορές χωρίς εκείνη να το καταλάβει

Videos

4moms team , 18-01-2016

Αν υπάρχει κάτι ωραίο να θυμάσαι από τον γάμο σου, τότε αυτό είναι η πρόταση. Ιδίως αν είσαι ένας τύπος ευφάνταστος και θες να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να σας μείνει όντως αξέχαστο και να μην είναι κάτι απλό. Γιατί μπορεί να λένε ότι σε αυτά μετράει αυτό που θα πεις και όχι το πως θα το πεις, αλλά δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις μερικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα τον τύπο στο βίντεο.

Σε μια κλίμακα με χαμηλότερο το 1 και μεγαλύτερο το «Τι σκέφτηκες ρε μάγκα;», ο Ray Smith, ο περί ου ο λόγος, βρίσκεται χωρίς πρώτη σκέψη στο τέρμα, αφού αυτό που έκανε για να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του, ήταν ό,τι πιο πρωτότυπο έχουμε δει και που σίγουρα χρειάστηκε απίστευτο κόπο για να το καταφέρει. Και τεράστια υπομονή.

Γιατί ο Ray είχε αποφασίσει από την αρχή του 2015 να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, αλλά το σχέδιο του προέβλεπε να το καταφέρει ένα χρόνο αργότερα. Και σίγουρα για εκείνη άξιζε η αναμονή. Όλο το χρόνο ο Ray έβγαζε selfies με την σύντροφο του Claire και μητέρα των δυο γιων του, κρατώντας ένα χαρτάκι που έγραφε «Will you marry me;», αλλά η ίδια ποτέ δεν το είχε δει και ποτέ δεν το αντιλήφθηκε κατά την διάρκεια της πόζας. Ο Ray μάζεψε όλες τις selfies, έφτιαξε ένα βίντεο και αυτό ήταν ο τρόπος του να της ζητήσει να παντρευτούν.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES