Η πολυτάλαντη Kate Middleton σε ρόλο αρχισυντάκτριας

Διασημοι

4moms team , 18-01-2016

Η Kate Middelton έχει πλέον κατακτήσει τις καρδιές των Βρετανών αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη με την χαμηλών τόνων συμπεριφορά της και τη γλυκύτητα που αναμφίβολα τη διακρίνει. Η Δούκισσα του Cambridge, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι άβουλη και να υπακούει απλά στους βασιλικούς κανόνες του παλατιού.

Την έχουμε δει να αναλαμβάνει ρόλους και να τους φέρνει σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί τα καθήκοντά της ως σύζυγος του Πρίγκιπα και μητέρα εξίσου καλά. Έχει αποδείξει ότι τα ταλέντα της είναι κάτι παραπάνω από το να είναι απλά κομψή και χαμογελαστή δίπλα στον Πρίγκιπα William κι αυτό επιβεβαιώνεται και από την τελευταία της δράση.

Η Kate Middleton θα αναλάβει καθήκοντα αρχισυνταξία για το γνωστό site “Huffington Post” για μία μέρα. Η συναντήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με την συντακτική ομάδα και λαμβάνουν χώρα στο παλάτι του Kensington. Αναμένεται λοιπόν η μέρα που θα γίνει πραγματικότητα και η Kate θα είναι επίσημα αρχισυντάκτρια ενός από τα πιο δημοφιλή sites παγκοσμίως. Φυσικά τα νούμερα των views εκείνη την ημέρα πιθανότατα θα εκτοξευθούν!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES