Οι celebrities φωτογραφίζονται από τον Patrick Demarchelier για τη UNICEF

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 7

Κατά τη διάρκεια του UNICEF Ball και μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του φιλανθρωπικού οργανισμού με τον οίκο Louis Vuitton, ο πασίγνωστος φωτογράφος Patrick Demarchelier απαθανάτισε τους celebrities για την καμπάνια του #makeapromise. 

Οι celebrities δένουν τα μικρά τους δάχτυλα σε μία κίνηση που συμβολίζει την υπόσχεσή τους να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου μέσα από τη συμβολή τους στο έργο της UNICEF. Στα χέρια τους είναι μπλεγμένο και το μενταγιόν Silver LockIt που σχεδίασε ο οίκος ειδικά γιατην καμπάνια και το οποίο πωλείται από χτες σε όλα τα καταστήματα Louis Vuitton παγκοσμίως. Για κάθε μενταγιόν που αγοράζεται, 200 δολάρια θα χαρίζονται στη UNICEF.

Δες παρακάτω τους celebrities μέσα από το φακό του Patrick Demarchelier.

xavierdolan-leasseydoux

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”