Η Αλεσάντρα χάρισε τα μαλλιά της!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 5

Το κούρεμα μπορεί να γίνει η ευκαιρία να κάνεις μια εξαιρετική δωρεά με μεγάλο νόημα.

donate-hair-Poster

Είχαμε μιλήσει με τα κορίτσια μου για την καμπάνια «Δώρισε τα μαλλιά σου», που σκοπός της είναι να βοηθάει παιδιά που παιδιά πάσχουν από καρκίνο, αλωπεκία ή άλλες ασθένειες που χάνονται τα μαλλιά, χρειάζονται περούκες και αδυνατούν να τις αγοράσουν.

Πρίν απο λίγες μέρες ένα πρωινό η Αλεσάντρα μας ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να δωρίσει τα μαλλιά της για να γίνουν περούκα και να βρώ ένα κομμωτήριο που συνεργάζεται με την καμπάνια για να το κάνουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στην σελίδα donatehair.gr βρήκα όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια και στο www.le-boudoir.gr στην Άνοιξη μας έκλεισαν ραντεβού με μεγάλη χαρά.

Οι προυποθέσεις για την δωρεά των μαλλιών είναι να έχουν το φυσικό τους χρώμα, να είναι σε υγιή κατάσταση και να είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά.

Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω την χαρά της Αλεσάντρας την ώρα που η Ειρήνη έκοβε την κοτσίδα της!

Το χαμόγελο της όταν τοποθετεί τα μαλλιά της στο ειδικό κουτί νομίζω τα λέει όλα….

donate4

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?