Το πράσινο τσάι και τα οφέλη του στην ομορφιά

Ομορφιά

4moms team , 14-01-2016

Το πράσινο τσάι έχει πλέον πολλά αναγνωρίσιμα και αποδεκτά οφέλη τόσο στην υγεία του οργανισμού όσο και στην ομορφιά. Είναι ο πιο αποτελεσματικός και φυσικός τρόπος για να περιποιηθείτε το δέρμα σας. Εκτός λοιπόν από το ρόφημα πράσινου τσαγιού, υπάρχουν πολλοί ακόμα τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε.

  • Ίσως το έχετε ακούσει αλλά το πράσινο τσάι βοηθάει πολύ στην ξεκούραστη όψη του βλέμματος. Βουτήξτε 2 pads σε πράσινο τσάι και κάντε κομπρέσες στα μάτια σας.
  • Βρείτε προϊόντα απολέπισης της επιδερμίδας με πράσινο τσάι για να την βοηθήσετε να είναι πιο απαλή ενώ ταυτόχρονα να της χαρίσετε ενυδάτωση.
  • Η μάσκα προσώπου με πράσινο τσάι προσφέρει ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή.
  • Αναμείξτε καρπούς chia με πράσινο τσάι, αφήστε τα μέχρι να γίνουν αλοιφή κι απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά κα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Αφού λουστείτε και ξεβγάλετε τα μαλλιά σας, περιλούστε τα με πράσινο τσάι. Σύμφωνα με τους ειδικούς το πράσινο τσάι βοηθάει στο να μειώνει τη θαμπάδα στα μαλλιά και στην απώλειά τους.

Extra tip! Φυσικά μία κούπα πράσινο τσάι είναι πάντα ευεργετική για τον οργανισμό, οπότε συμπεριλάβετέ τη στην καθημερινή σας διατροφή.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES