Φέτος επιλέγω την ευτυχία

Βίβης pick

Γράφω και σβήνω αυτό το κείμενο απο την 1η Ιανουαρίου….

Έχω να γράψω αρκετό καιρό για πολλούς και διάφορους λόγους. Η χρονιά τελείωσε λίγο περίεργα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να την αφήσω πολύ μακριά μου και αν μπορούσα να την διαγράψω εντελώς.

Υποθέτω ξεκίνησα να το γράφω ως ένα είδος υπενθύμισης στον εαυτό μου, αλλά και γιατί όχι και για όποια ή όποιον χρειάζεται αυτή την υπενθύμιση ειδικά τις πρώτες ημέρες του νέου έτος.

Σκεφτόμενη όλες τις ευχές που διάβασα την πρώτη μέρα του χρόνου και επιλέγοντας τη δική μου για τη νέα χρονιά κατέληξα σε κάτι πολύ απλό αλλά πολύ σημαντικό. Τα πάντα στη ζωή μας καθορίζονται απο την σκέψη μας. Το ισχυρότερο εργαλείο μας είναι το μυαλό μας και δεν είναι καθόλου σοφό να υποτιμούμε την ισχύ του.

Φέτος ας προσπαθήσουμε όλοι να επικεντρωθούν μόνο σε θετικά συναισθήματα και να αφήσουμε στην άκρη οποιοδήποτε αρνητικό.

Θέλει αρκετή δουλειά, δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Τουλάχιστον εγώ έχω αποφασίσει να ξεκινάω την κάθε μου μέρα με χαμόγελο και πολύ θετική ενέργεια.

Επιλέγω την ευτυχία και εύχομαι ένα χρόνο γεμάτο γέλιο και πολύ αγάπη!

buddha

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES