Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Jacket Potatoes

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 1 κονσέρβα τόνου σε νερό
  • 1/2 κρεμμυδάκι ξερό
  • 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
  • 2 κ.γ. κέτσαπ
  • 200 γρ. καλαμπόκι
  • τυρί τριμμένο (γραβιέρα, παρμεζάνα)
  • λίγο βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία: 

Αφού πλύνετε πολύ καλά τις πατάτες τις βράζετε για 10′ και έπειτα τις βάζετε στον φούρνο για ένα τέταρτο. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον τόνο με την κέτσαπ και τη μαγιονέζα. Βράζετε το καλαμπόκι και τσιγαρίζετε το κρεμμυδάκι. Έπειτα προσθέτετε στο μπολ με τον τόνο το κρεμμύδι και το καλαμπόκι και ανακατεύετε ώστε να γίνει ένα μίγμα. Προαιρετικά ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Βγάζετε τις πατάτες από τον φούρνο και ενώ είναι ζεστές τις κόβετε στη μέση και τις αλείφετε με λίγο βούτυρο. Προσθέτετε το μίγμα με τον τόνο όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Τέλος ρίχνετε το τριμμένο τυρί και σερβίρετε.

Extra tip! Στο τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένο τσένταρ που θα λιώσει από τη θερμότητα για επιπλέον απόλαυση.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr