Χρησιμοποιείς πολλά emojis; Δες τι σημαίνει

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Aν είσαι από τους λάτρεις των emojis και δεν γράφεις πρόταση χωρίς να χρησιμοποιήσεις ούτε ένα  ? , πρέπει να μάθεις πως η συνήθειά σου κρύβει πολλά περισσότερα απ” ό, τι νομίζεις  ? .

Έρευνα του γνωστού dating site match.com διαπιστώνει πως οι φανς των emojis κάνουν περισσότερο σεξ, βγαίνουν τα διπλάσια ραντεβού και είναι δύο φορές πιο πιθανό να παντρευτούν.

Η έρευνα που έγινε σε δείγμα 5.000 ατόμων, προτείνει πως το 30-40% των ανθρώπων που σκέφτονται πιο συχνά μέσα στην ημέρα το σεξ, χρησιμοποιούν περισσότερες από μια φάτσες στα κείμενά τους.

Οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται παρά ελάχιστες φορές το σεξ, είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν τα emojis λιγότερο συχνά.

Μια προηγούμενη έρευνα του ίδιου site είχε δείξει πως οι μισοί άνδρες και οι γυναίκες που επιδίωκαν το φλερτ κι ένα ραντεβού χρησιμοποιούσαν πιο πολύ τη φάτσα που κλείνει το μάτι ? . Ενώ η δεύτερη σε προτίμηση φάτσα ήταν η χαμογελαστή :-) .

Ακόμα είχε διαπιστώσει πως το 54% των single που χρησιμοποιούσαν emojis έκαναν περισσότερο σεξ σε σύγκριση με το 31% που απλά βασιζόταν στα λόγια του.

Και τέλος ακόμα ένα…κουλό στοιχείο σχετικά με το σεξ και τα emojis είναι ότι στα σεξουαλικού περιεχομένου κείμενα χρησιμοποιείται ιδιαίτερα συχνά η μελιτζάνα ως emoji, παρά η μπανάνα.

Οι γυναίκες ωστόσο, παραμένουν πιστές στο να χρησιμοποιούν περισσότερο την μπανάνα.

ipop.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”