Χόρεψε επί σκηνής από την χαρά της η Cate Blanchet στα Palm Spring Film Awards

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Είναι ένα από τα φαβορί για το Όσκαρ του πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Carol. Αν και οι υποψηφιότητες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, το όνομα της Cate Blanchett θεωρείται σίγουρο ως ένα από τα πέντε που θα είναι υποψήφια για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, η ηθοποιός βραβεύτηκε στα Palm Spring Film Awards, με το βραβείο Desert Palm Achievement Award και από την χαρά της χόρεψε μπροστά στους παρευρισκόμενους.

blanchett_damon

Η ηθοποιός ευχαρίστησε το Φεστιβάλ για την τιμή παραλαμβανοντας το βραβείο της από την Soiarse Ronan στην οποία είπε χαριτολογώντας «Ευχαριστώ, πολύ τώρα κατέβα από την σκηνή είσαι υπερβολικά νέα, ταλαντούχα και όμορφη».

Βραβεύτηκε επίσης και ο Mat Dammon για τον ρόλο του στο The Martian, καθώς και ο Johnny Depp ο οποίος απείλησε το κοινό οτι θα μιλήσει περίπου 45 λεπτά.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”