Φτιάξτε μπισκότα πορτοκαλιού σε μισή ώρα!

Μαγειρευουμε

4moms team , 27-12-2015

Υλικά που θα χρειαστείτε για 20 κομμάτια:

  • 100 γρ. αλεσμένη ψίχα αμυγδάλου
  • 100 γρ. μαλακό αλεύρι
  • 1/2 σόδα αναψυκτικό
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 145 γρ. ζάχαρη
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Διαδικασία:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε για μερικά λεπτά με το μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη και το βούτυρο και σταδιακά προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, συνεχίζοντας τα χτύπημα μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα μοιράζετε το περιεχόμενο σε σταγόνες με ένα μικρό κουτάλι και ψήνετε στους 170 βαθμούς για 15′.

Tip! Μία ωραία ιδέα είναι να ετοιμάσετε μικρά κουτάκια ή πουγκάκια με μερικά μπισκότα, να τα δέσετε με μία ωραία κορδέλα και να τα κάνετε δώρο στους καλεσμένους σας τις γιορτές.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES