Η Susan Sarandon στο πλευρό των προσφύγων στη Λέσβο

Διασημοι

4moms team , 19-12-2015

Έχουμε δει αρκετά διάσημα πρόσωπα να ευαισθητοποιούνται κοινωνικά και πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες με το προσφυγικό. Πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στους Σύριους πρόσφυγες και πολλοί από αυτούς εμπράκτως, με τελευταία τη Susan Sarandon η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Λέσβο. Μαζί με εθελοντές ΜΚΟ, η ηθοποιός είναι στη χώρα μας στο πλευρό των προσφύγων, δίνοντας το δικό της ανθρωπιστικό μήνυμα αλληλεγγύης.

926447_23_2

Η 69χρονη ηθοποιός με την ιδιότητα της ακτιβίστριας αυτή τη φορά μίλησε στο ΑΠΕ κάνοντας έκκληση για βοήθεια. «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δει τι συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να το καταλάβει. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πάψουν να είναι “κάποιοι άλλοι” και να γίνουν οι πρόσφυγες που χρειάζεται να σταθούμε δίπλα τους και να τους υποστηρίξουμε», δήλωσε.

926440_17_1

Η Susan Sarandon θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμα στο ελληνικό νησί βοηθώντας στη φροντίδα και την ιατρική περίθαλψη των προσφύγων και κυρίως των παιδιών.

926445_22_1

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES