Το πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz διέψευσε τις φήμες χωρισμού με μια φωτογραφία

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού της Gisele με τον σύζυγο της Tom Brady το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο ο σύζυγος της ήρθε να διαψεύσει αυτές τις φήμες με φωτογραφία και  αποστόμωσε τα media.  O Tom Brady, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Gisele να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και συγκεκριμένα να προσθέτει το τελευταίο στολίδι, με την ίδια να έχει ανέβει σε μια σκάλα και να βάζει το αστέρι στην κορυφή. 

Ο σύζυγος του πρώην μοντέλου με την φωτογραφία αυτή έδειξε σε όλους πως αυτές οι κακόβουλες φήμες δεν ισχύουν καθώς, περνούν μια από τις καλύτερες περιόδους του γάμου τους. Στην λεζάντα της φωτογραφίας του έγραψε: “Υποθέτω ότι η αποστολή δεν είχε πλήρως επιτευχθεί .. Τώρα είμαστε έτοιμοι για τα Χριστούγεννα! Χάρη στην αγάπη της ζωής μου Gisele”

Δήμητρα Χαρίτου

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το ονομά μου είναι Χαρίτου Δήμητρα ή αλλιώς Μιμή! Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982. Έχω τελειώσει την γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Εργάζομαι στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και μιλάω αγγλικά, ιταλικά και ελληνική νοηματική γλώσσα. Παίζω μπάσκετ απο το 1990 και συνεχίζω στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Αγαπω τα ταξίδια, το καλο φαγητό, το διάβασμα και το spinning.
Θέλω χαμογελαστούς ανθρώπους κοντά μου και ακολουθώ το “να χαίρεσαι κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική γιατί η ζωή είναι μικρή”.
Βασική μου επιθυμία είναι, όταν θα γίνω μάνα, να καταφέρω να δημιουργήσω έναν άνθρωπο με αρχές, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, ευγένεια, ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στον συνάνθρωπο, όπως έμαθαν και εμένα. Μπαίνοντας στην παρέα σας, θα σας ξαναθυμίσω τα ανέμελα χρόνια της ζωής σας, με τις ΑΛΛΕΣ ομορφιές της ζωής, όπου η μόνη σας έννοια ηταν…που θα πάτε για φαγητό, οχι τι θα μαγειρέψετε…που θα πάτε για ποτό, οχι τι ώρα θα πάτε για ύπνο…που θα πάτε ταξίδι με τον έρωτά σας και οχι με τα μπιμπερό σας..Θα είμαι λοιπόν δίπλα σας προσεγγίζοντας τα πράγματα απο το βλέμμα μιάς μη μαμάς ,ακόμη!!!