ΑΥΤΗ η φωτογραφία έγινε viral- Κρύβει μία συγκλονιστική ιστορία που θα σας κάνει να ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μία φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προκαλεί συγκίνηση…

Η φωτογράφος Άσλει Φραντζ από τη Βρετανία κατάφερε να χαρίσει στη φίλη της Αμάντα τις τέλειες φωτογραφίες για το γάμο της. Και αυτό γιατί κατάφερε να «προσθέσει» την κόρη της Αζαλί, η οποία πέθανε το 2013 όταν ήταν έξι χρονών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως βλέπετε, η κορούλα της ήταν “παρούσα” με έναν διάφανο τρόπο στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας της. Η μικρούλα έφυγε τόσο νωρίς που δεν πρόλαβε να γνωρίσει και τον άντρα που θα έκανε τη μητέρα της να χαμογελάσει και πάλι.

azali2

Η φωτογράφος ανέβασε τη φωτογραφία της μαμάς νύφης και της κορούλας της στο Facebook σημειώνοντας ότι το ζευγάρι απελευθέρωσε πεταλούδες κατά τη διάρκεια της τελετής στη μνήμη της μικρούλας και δάκρυσαν όλοι. 

«Όπως οι πεταλούδες πέταξαν επάνω και έφυγαν μακριά, μια όμορφη μικρή αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει για λίγο εδώ. Προσγειώθηκε ακριβώς πάνω στην Αμάντα (πιο κοντά στην καρδιά της) και έμεινε για λίγο. Όταν απελευθερώθηκαν οι πεταλούδες μια συγκινητική κραυγή βγήκε από τη νύφη και το γαμπρό. Γνωρίζουμε όλοι ότι ήταν η Αζαλί, ένας μικρός ψίθυρος από αυτήν», σημείωσε

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”