Κιμ Καρντάσιαν: Δεν θα ξαναμπορέσει να αποκτήσει παιδιά!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

H Κιμ Καρντάσιαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες μέρες έγινε και πάλι μανούλα. Δυστυχώς βέβαια η εγκυμοσύνη της και αυτή τη φορά ήταν αρκετά δύσκολη και πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο να μπορέσει να αποκτήσει άλλο παιδάκι.

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη η Κιμ είχε πάθει διαβήτη εγκυμοσύνης, προεκλαμψία, αλλά και placenta accrete –μια σπάνια επιπλοκή του τοκετού όπου ο πλακούντας προσκολλάται βαθιά στα τοιχώματα της μήτρας. Ύστερα από αυτή την περιπέτεια η Κιμ δεν μπορούσε να ξαναμείνει έγκυος φυσιολογικά και έτσι έκανε τεχνητή γονιμοποίηση. Όμως και η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη και είχε επιπλοκές στον πλακούντα.

Η Κιμ γέννησε το αγοράκι της, το οποίο ονομάστηκε Saint (Άγιος) και παρόλο που γνωρίζει πως μάλλον δε θα ξαναμείνει έγκυος, αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις πρώτες μέρες με το δεύετρο παιδάκι της.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”