Ο “μικρός-μεγάλος” παράδεισος μου

Αμαλίας pick

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε… Θα μου πεις όλο το χρόνο πρέπει να μοιραζόμαστε. Θα απαντήσω ότι έχεις δίκιο. Άλλα δεν ξέρω είναι οι γιρλάντες, τα λαμπιόνια, το άρωμα κανέλας, η swing μουσική, η φωνή του Chris Rea να τραγουδά Driving Home for Christmas, η φωνή του Michael Bubble σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το κρασί με μπαχαρικά, τα καρουσέλ, τα μελομακάρονα… δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! Ό,τι και εάν είναι σου δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης, φουσκώνεις από αγάπη και στο στόμα μένει μια γλυκειά επίγευση…

Και θέλεις να μοιραστείς, να προσφέρεις… όσο πιο πολλά μπορείς. Στιγμές, συναισθήματα, ιστορίες αλλά και δώρα, πολλά δώρα!!!!

Μέσα από την εκπομπή Jenny Jenny ανακάλυψα έναν μικρό-μεγάλο παράδεισο… Μικρός γιατί μπορώ να τον κρατάω στο χέρι μου ανά πάσα ώρα και στιγμή…όποτε και όπου θέλω. Μεγάλος γιατί έχει όλα όσα θα ήθελα από ένα μαγαζί και ακόμη πιο πολλά!

Αυτός είναι ο δικός μου παράδεισος, το cosmotebooks.gr. Και τώρα τις γιορτές έγινε ο καλύτερος μου φίλος γιατί ανάμεσα στις υποχρεώσεις μου με την εκπομπή, με το site και κυρίως με τα παιδιά ο χρόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Με το πάτημα ενός κουμπιού διαλέγω, λοιπόν, αυτό που μου αρέσει και σε μια – δύο ημέρες το έχω στο σπίτι μου! Με χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ, έτοιμο προς παράδοση… Στη φίλη μου που κλείνει τα 40 έστειλα στο σπίτι της το δώρο μου αμπαλαρισμένο έτοιμο με τις ευχές μου… το αγαπημένο βιβλίο της Francoise Heritier, To Αλάτι της Ζωής ίσως το πιο αισιόδοξο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Από αυτά που σε κάνουν να αγαπάς τη ζωή… Μπορεί στο cosmotebooks.gr να υπάρχουν πάνω από 5 εκατομμύρια τίτλοι αλλά εγώ ήξερα ακριβώς τι ήθελα να επιλέξω για τη φίλη μου!

Αυτό δεν ισχύει για όλα τα δώρα που θέλω να κάνω τα Χριστούγεννα….

Πάντα πίστευα ότι το βιβλίο είναι το ωραιότερο βιβλίο… Ξέρω ότι πολλοί δεν το εκτιμούν δεόντως, όταν όμως χαθείς μέσα στις σελίδες του, όταν σε συνεπάρουν οι λέξεις του τότε καταλαβαίνεις πόσο λάθος έχεις κάνει…Για αυτό μην φοβάστε να κάνετε δώρο βιβλία. Γιατί όλοι τελικώς θα τα εκτιμήσουν….Πολλώ μάλλον τα παιδιά μας… γιατί εάν δεν τους δείξουμε εμείς το δρόμο, δεν θα τον βρουν εύκολα… Οι γονείς είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση και αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Ακόμη και εάν δεν διαβάζουμε οι ίδιοι, το να τους αγοράζουμε βιβλία ή να διαλέγουμε μαζί τους βιβλία για να τους τα διαβάσουμε είναι ο ιδανικός τρόπος για να τα μυήσουμε στο μαγικό κόσμο των βιβλίων…

Για να διαλέξω τι θα πάρω σε όλους τους φίλους και συγγενείς είχα και λίγο βοήθεια…. γιατί στον δικό μου «μικρό-μεγάλο» παράδεισο, στο cosmotebooks.gr για αυτές τις γιορτές έχει ειδική ενότητα «Ανακάλυψε τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα» με αποστολή σε μια ημέρα. Από Νέες Κυκλοφορίες σε βιβλία, από λευκώματα, επιτραπέζια, επώνυμα παιχνίδια, ταινίες, ημερολόγια, πάζλ, βιβλία μαγειρικής, χριστουγεννιάτικα βιβλία και εκατομύρια άλλους τίτλους βιβλίων….

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνετε ο Αι Βασίλης των παιδικών μας χρόνων. Χαρίστε δώρα, χαρά και αγάπη. Για τα δώρα, όσο πολυάσχολη και να είστε, το cosmotebooks.gr είναι ο σύμμαχος σας. Για τη χαρά και την αγάπη κοιτάξτε βαθιά μέσα σας… Θα βρείτε πολύ για να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας!

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES