Η φάρσα του Johnny Depp στη γυναίκα του

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η Amber Heard είναι λάτρης των muscle cars και το κλασικό Ford Mustang του 1968 που της ανήκει το αποδεικνύει. Ο σύζυγός της, Johnny Depp την έκανε να πιστέψει ότι το αγαπημένο της Mustang είχε κλαπεί για τρίτη φορά.

Όλα αυτά για χάρη ενός επεισοδίου της εκπομπής «Overhaulin», η οποία προβάλλεται στο κανάλι Velocity. Πρόκειται για ένα reality show, όπου μηχανικοί μεταμορφώνουν και αλλάζουν παλιά αυτοκίνητα κάνοντάς τα να φαίνονται ολοκαίνουρια και εκπληκτικά.

Στη φάρσα συμμετείχε και ο πατέρας της. Οι αστυνομικοί της κάνουν κάποιες ανούσιες ερωτήσεις σχετικά με το αγαπημένο της αυτοκίνητο που έχει κλαπεί και θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί με αυτήν και το αστέρι από τους Πειρατές της Καραϊβικής, ώστε να την ταλαιπωρήσουν ακόμη περισσότερο. Εκείνη είναι έξαλλη με την όλη κατάσταση και κυρίως με τους αστυνομικούς.

Όταν την ενημερώνουν ότι όλο αυτό είναι πλάκα, η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο οδηγείται σε ένα γκαράζ όπου εκεί της αποκαλύπτουν το αναμορφωμένο κόκκινο πλέον Mustang της.

Φυσικά, έμεινε έκπληκτη και αυτό που είπε ήταν: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το πιστέψω!».

Πατήστε play και δείτε τα βίντεο…

www.newsauto.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”