Μαμά και κόρες Ραπουνζέλ! Δείτε την οικογένεια που δεν έχει κουρευτεί ποτέ!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Δεν πολυπάω κομμωτήριο. Και κάθε φορά που κλείνω ραντεβού για ψαλίδα (αυτή η φορά δεν είναι ούτε μια το χρόνο και εντάξει, λίγο ντρέπομαι γι’αυτό!) δίνω την υπόσχεση στον εαυτό μου να το κάνω ανά εξάμηνο. Γιατί όταν κάνεις αυτό το φρεσκάρισμα τα  μαλλιά σου δείχνουν υπέροχα. Αλλά να που δεν το τηρώ, μετά με πιάνουν οι τύψεις μου και πάει λέγοντας.

Ομολογώ, όμως, πως όταν έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο ξεφύσηξα με ανακούφιση γιατί να, υπάρχουν και χειρότερα! Λοιπόν, λοιπόν, στο βίντεο παρακάτω θα δεις μια μητέρα την Tere Lynn Svetlecich Russell και τις τρεις κόρες της να μην έχουν κόψει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ τα μαλλιά τους (και μιλάω εγώ για σύνδρομο Ραπουνζέλ!)…

Τα μαλλιά της μητέρας δεν σκουπίζουν απλώς το πάτωμα αλλά, όπως αναφέρει, μια φορά που έκανε το λάθος να τα λούσει στην μπανιέρα ήταν τόσο βαριά που έπεσε!

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”