Έγινε viral! Οι μεγαλύτεροι σταρ του σινεμά ερμηνεύουν το Hello της Adele

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το τραγούδι – επιστροφή της Adele με τον τίτλο «Hello» εκτός από το γεγονός ότι κατέρριψε όλα τα ρεκόρ αποτελεί πλέον και το πιο επικό mashup της χρονιάς.

Έγινε τεράστια επιτυχία μερικές μόλις ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Το τραγούδι – επιστροφή της Adele με τον τίτλο «Hello» εκτός από το γεγονός ότι κατέρριψε όλα τα ρεκόρ (είναι το μουσικό βίντεο με τα περισσότερα views της χρονιάς και το δεύτερο πιο δημοφιλές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστορία του YouTube) αποτελεί πλέον και το πιο επικό mashup της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Matthijs Vlot έκανε ένα απίστευτο μοντάζ μέσα από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες προσφέροντας μια πολύ πρωτότυπη και διαφορετική εκτέλεση του τεράστιου hit:

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”