Σπουδαίοι chef της ελληνικής γαστρονομίας δημιουργούν με τον Μακεδονικό Χαλβά

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 5

Ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής, συνδυάζοντας την υπέροχη γεύση του με όλη την παράδοση, την κουλτούρα και τον πολιτισμό μιας ολόκληρης γαστρονομικής ιστορίας.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων που ικανοποιεί όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, το Γλυκό Που Κάνει Καλό έχει σταθερή θέση στο καθημερινό μας διαιτολόγιο ως η «νούμερο ένα» επιλογή για γλυκό.

Τώρα, ο Μακεδονικός Χαλβάς, παίρνει νέες διαστάσεις και αποτελεί τη βάση για ιδιαίτερες προτάσεις που δημιουργούνται με μεράκι και φαντασία, με την υπογραφή σπουδαίων chef της ελληνικής γαστρονομίας!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ιδιαίτερα γλυκά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την πλούσια και αυθεντική γεύση του Μακεδονικού Χαλβά υιοθετώντας, παράλληλα, τις «προσταγές» της νέας γαστρονομικής σκηνής.

Επτά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Αθήνας εντάσσουν στο μενού τους τις πιο αναπάντεχες γλυκές δημιουργίες με βασικό συστατικό το Μακεδονικό Χαλβά. Aθήρι, Άνετον, Ανθός, ΜΑΝΗΜΑΝΗ, 2MAZI, Balthazar και Κ8Point αποτελούν τη λίστα των εστιατορίων που θα «φιλοξενήσουν» στο μενού τους το Γλυκό Που Κάνει Καλό, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Εμείς θα επισκεφθούμε τα αγαπημένα σημεία της πόλης και θα απολαύσουμε τις πιο γλυκές γευστικές εκπλήξεις με Μακεδονικό Χαλβά, το Γλυκό Που Κάνει Καλό…

K8POINT_MILLEFEUILLE

Millefeuille με κρέμα Μακεδονικού Χαλβά και καραμελωμένο μήλο, στο εστιατόριο K8POINT.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?