Τα καταστήματα PAUL συνεργάζονται με το Make a Wish

Παιδιά

Η ευχή του μικρού Παναγιώτη γίνεται πραγματικότητα και εσύ μπορείς να γίνεις μέρος της! Πιστεύεις στη Μαγεία των Χριστουγέννων; Φέτος τις Γιορτές, τα καταστήματα PAUL πιστεύουν στη Μαγεία μιας Ευχής και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε ένα παιδικό χαμόγελο, το χαμόγελο του μικρού Παναγιώτη, να φωτίσει τις καρδιές όλων μας. […]

Η ευχή του μικρού Παναγιώτη γίνεται πραγματικότητα και εσύ μπορείς να γίνεις μέρος της!

Πιστεύεις στη Μαγεία των Χριστουγέννων; Φέτος τις Γιορτές, τα καταστήματα PAUL πιστεύουν στη Μαγεία μιας Ευχής και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε ένα παιδικό χαμόγελο, το χαμόγελο του μικρού Παναγιώτη, να φωτίσει τις καρδιές όλων μας.

 PAUL_MAKE A WISH

Το μαγικό αστέρι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα φωτίσει τα καταστήματα PAUL και μέρος των εσόδων από όλους τους χριστουγεννιάτικους κορμούς PAUL θα διατεθεί για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Παναγιώτη που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία: ο Παναγιώτης θέλει να αποκτήσει τα δικά του παιχνίδια ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Ο μικρός Παναγιώτης θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη με τους γονείς του, σε ένα κατάστημά Paul και μαζί με τον ζαχαροπλάστη θα φτιάξουν στο ζαχαροπλαστείο ένα γλυκό μαζί. Στο τέλος, μαζί με το Make a Wish, θα του κάνουν δώρο τα δικά του παιχνίδια ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, ώστε να συνεχίσει να φτιάχνει μόνος του γλυκά!

Άφησε, λοιπόν, τη Μαγεία των Χριστουγέννων να σε συνεπάρει, επιλέγοντας για το φετινό εορταστικό τραπέζι τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες PAUL και νιώσε τη Μαγεία μιας Ευχής να κάνει τις φετινές γιορτές, μέσα από ένα παιδικό χαμόγελο, ακόμη πιο λαμπερές.

Καταστήματα PAUL

▪ ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4
▪ ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10
▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES