«Με πέταξαν µε τις κλωτσιές έξω από την τάξη»: Τι έγινε με τον Σάκη Ρουβά στο γυμνάσιο;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ο Σάκης Ρουβάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό.
«Έχει εξελιχθεί ο τρόπος που πιστεύω στον Θεό. Πολλές φορές αμφισβητώ τα δεδομένα. Στο Γυµνάσιο, θυµάµαι, όταν µάθαµε την ιστορία των Πρωτόπλαστων, την πτώση από τον Παράδεισο, το µήλο, την αµαρτία, την καταδίκη, σκεφτόµουν περίεργα πράγµατα. Έκαναν παιδιά οι δυο τους. Πώς έγιναν οι υπόλοιποι; Αιμομιξία; Ο µπαµπάς µε κάποια κόρη; Η µαµά µε κάποιον γιο; Άρα; Ηµάρτησαν! Κι ο κόσµος προήλθε από την αµαρτία. Με πέταξαν µε τις κλωτσιές έξω από την τάξη! Κινδύνεψε η διαγωγή µου», εξομολογήθηκε στη real ο τραγουδιστής.
Την Εκκλησία την πιστεύεις;

«Η Εκκλησία έχει αποδείξει από µόνη της ότι δεν είναι µόνον ένα πράγµα. Είναι όπως η κοινωνία. Έχει τα πάντα. Υπάρχουν παπάδες που είναι άγιοι και παπάδες που δεν είναι».

Κατανοείς ότι οι τζιχαντιστές µπορεί να έχουν κάπου δίκιο;

«Όχι, καθόλου. ∆εν έχω καταλάβει σε τι πιστεύουν αυτοί οι άνθρωποι».

Πιστεύουν ότι η ∆ύση τούς έχει καταστρέψει. Παλιά µε τις Σταυροφορίες και στα χρόνια µας µε τους πολέµους.

«Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά τίποτα δεν δικαιολογεί αυτό που γίνεται. Όχι, υπάρχει απόσταση ετών φωτός. Αυτό που άρχισε στη Γαλλία δεν θα τελειώσει εκεί. Πέτυχαν να ξαναγυρίσει ο φόβος. Ο φόβος είναι η τροχοπέδη του πολιτισµού».

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”