Δωμάτιο για τρείς

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Νομίζω οτι είναι το πιο δύσκολο δωμάτιο να δημιουργήσεις σε ένα σπίτι. Πως να καλύψεις τις ανάγκες τριών παιδιών σε ένα δωμάτιο…

Βρήκα την φωτογραφία αυτού του δωματίου και μου φάνηκε ιδανική λύση για αυτή την περίπτωση. Έχει γίνει μια κατασκευή για την κουκέτα όπου έχουν προσθέσει συρτάρια για να καλύψουν τις ανάγκες της ντουλάπας και μια δεύτερη με ένα κρεββάτι και μεγάλα συρτάρια για τον ίδιο σκοπό. Στο κέντρο του δωματίου υπάρχει ένα μακρόστενο τραπέζι με 4 σκαμπό που χρησιμοποιείται για γραφείο. Ανάλογα με την διάσταση του δωματίου μπορείτε να προσθέσετε χώρους που μπορεί να χρειάζεστε π.χ. ντουλάπα ή βιβλιοθήκη.

Βρείτε ένα καλό μαραγκό και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?