Ομελέτα με σολομό

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μία διαφορετική εκδοχή της αγαπημένης ομελέτας… για όσους βαρέθηκαν τα συνηθισμένα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
(για 2 άτομα)

  • 4 φέτες καπνιστός σολομός
  • 4 αβγά
  • 80 ml γάλα
  • 60 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 40 γρ. ελαιόλαδο

Διαδικασία:

Ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι. Χτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ρίχνετε μέσα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια μιας ξύλινης σπάτουλας ξεκολλάτε το αβγό από τα τοιχώματα, φέρνοντας το μείγμα προς το κέντρο.
Αν παρατηρήσετε ότι η υγρασία έχει μειωθεί στην επιφάνεια της ομελέτας, την αναποδογυρίζετε σαν κρέπα (αν δεν τα καταφέρνετε με την σπάτουλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δεύτερο τηγάνι για να την μεταφέρετε σε αυτό και μετά να την αναποδογυρίζετε μέσα στο αρχικό),προσθέτετε τον σολομό και σβήνετε αμέσως. Διπλώνετε την ομελέτα και είναι έτοιμη!

Tip: Αν θέλετε σερβίρετε με ένα ακόμα κομμάτι σολομό από πάνω και λίγο τυρί κρέμα.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr