Την Τετάρτη 2/12 κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας διαφορετικά!

Μόδα

Oh-What-Fun1

 

Oh What Fun, μια ημέρα με αγορές και διασκέδαση σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα από τις εταιρίες Charites, Miss FlamingoWaks, και Vanile on the Rock.

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10πμ έως τις 9μμ, στο Ξενοδοχείο Semiramis, Χαριλάου Τρικούπη 48 στην Κηφισιά, κάνουμε τις γιορτινές μας αγορές, σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για γυναίκες και παιδιά.

Σε μια αίθουσα στολισμένη γιορτινά απο την εταιρία RSVP event design με τα λουλούδια του Flower Center της Κούλα Κουτσουράδη θα δοκιμάσουμε τα κρασιά απο τους Αμπελώνες Πύργου Βασιλίσσης, θα ενημερωθούμε για όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς απο τα ιατρεία Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής και Laser Αναγέννηση.

Για όσες μαμάδες θελήσουν να επισκεφθούν το απόγευμα την εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους το γυμναστήριο Bodyshape Health Club θα τα απασχολήσει δημιουργικά κάνοντας γιόγκα στις 6 μ.μ.

Κάνουμε στυλάτες αγορές απο τις Charites, διαλέγουμε μοναδικά δώρα για τους μικρούς μας φίλους απο το διαδικτυακό κατάστημα Missflamingo.gr, επιλέγουμε αρώματα για την γιορτινή μας διακόσμηση απο τα χειροποίητα κεριά υψηλής ποιότητας της Waks και επιλέγουμε τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματα για τις Χριστουγενιάτικες εμφανίσεις μας απο την συλλογή Vanile on the Rock.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, στηρίζουμε την δράση του library4all, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που είναι προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού.

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε ελληνικά παιδικά βιβλία για σχολικές βιβλιοθήκες. Παραμύθια και λογοτεχνικά βιβλία για όλες τις ηλικές.

Join us for

Holiday Fabulous Shopping!!!!

 

 

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES