Πήρα μάστερ στο πάρτυ με την Baker Master!

Βίβης pick

Απολογισμός του μήνα και φυσικά αυτό που μονοπώλησε τις μέρες μας ήταν το πάρτυ της Βαλέριας.

Η Βαλέρια μας έγινε κιόλας 8 και μέσα στην τρέλα της δουλειάς έπρεπε να κάνουμε τις προετοιμασίες για την ημέρα των γενεθλίων της που περίμενε και μετρούσε κάθε μέρα αντίστροφα τον τελευταίο μήνα.

valeria_birthday

 

Η προοπτική να έχουμε στο σπίτι μας 20 υπερδιεργετικά κοριτσάκια από την μια μας γέμιζε χαρά και από την άλλη μας προκαλούσε τρόμο για το τι πρέπει να κάνουμε για να τις κρατήσουμε απασχολημένες και φυσικά να περάσουν όμορφα προς τιμή της εορταζόμενης.

Τα γενέθλια της Βαλέρια είναι το Νοέμβριο και τα τελευταία χρόνια τα γιορτάζουμε πάντα την ίδια ημέρα που γίνεται το Halloween πάρτι στο σχολείο. Η φετινή της επιθυμία ήταν να κάνουν διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες και να προετοιμαστούν για το απογευματινό πάρτυ του σχολείου.

Έτσι αποφασίσαμε, να διακοσμήσουν τα μπισκότα νυχτερίδας που φτιάξαμε μόνες μας, να τραγουδήσουν, να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν κολάζ ένα διακοσμητικό νυχτερίδας και να δουν μια ταινία με τις Monster High.

Η παραγγελία της τούρτας ήταν βέβαια με θέμα Halloween και την Βαλέρια μεταμορφωμένη σε μάγισσα που μπορεί στο τέλος να φαγωθεί….

valeria_cake

Μέχρι εδώ όλα καλά και η Βαλέρια ήταν πολύ χαρούμενη!

Η μαμά όμως έχει πάντα το άχγος του φαγητού!

Τι φαγητό να φτιάξω στα παιδιά που να είμαι σίγουρη ότι θα μείνουν ικανοποιημένα και δεν θα φύγουνε πεινασμένα?

Σε προηγούμενους εορτασμούς και μετά απο αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να σερβίρουμε κάτι πιο ιδιαίτερο στα παιδιά, καταλήξαμε στο γεγονός ότι το κλασικό διαχρονικό μενού για παιδικό πάρτυ θα είναι εκείνο που θα γεμίσει τις κοιλίτσες τους την ώρα που θα παρακολουθήσουν την ταινία που είχαμε ετοιμάσει.

Η Βάσω μας μύησε πριν από λίγο καιρό στην Baker Master και έκτοτε τα ωραιότατα σακουλάκια με τις λιχουδιές τους βρίσκονται πάντα στο ψυγείο μας για παν ενδεχόμενο.

Έτσι ψήσαμε από την μεγάλη ποικιλία της Baker Master, κουρουδάκια με τυρί και σπανακοτύρι και σφολιατάκια με τυρί, λουκάνικο και ζαμπόν – τυρί. Επίσης, προσθέσαμε στα παραπάνω και την νέα πίτσα της Baker Master με την πιο ωραία ζύμη που έχουμε φάει και κάπως έτσι ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες το Σάββατο το πρωί.

valeria_food

valeria_food2

Με τα προϊόντα της Baker Master και τα δικά μας μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και τα λουκάνικα-μούμιες (λουκάνικα γαλοπούλας τυλιγμένα με ζύμη σαν μούμιες για το Halloween), ο μπουφές εξαφανίστηκε!!!!

Στο τέλος οι μικρές κυρίες φύγανε εμφανώς ικανοποιημένες και με μια «τρομακτική» λιχουδιά!

 

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES