Σίσσυ Χρηστίδου: «Η σκέψη πως δεν θα κάνω τρίτο παιδί, μου δημιουργεί κατάθλιψη»

Διασημοι

4moms team , 28-11-2015

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση, την ενασχόληση της με τον σχεδιασμό ρούχων, την άτυπη συμφωνία με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Για ποιους λόγους απέχει από την τηλεόραση; «Στην τηλεόραση εμφανίζομαι όταν συμβαίνει κάτι που αφορά τη δουλειά μου και θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι έχω κάποιο άλλον λόγο για να το κάνω ούτε ότι χρειάζεται να γίνεται πιο συχνά», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι είναι αυτό που την οδήγησε να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό ρούχων; «Όλο αυτό εξελίχθηκε επειδή το έκανα ήδη, σε πιο κλειστό κύκλο όμως. Δηλαδή, έφτιαχνα ρούχα για τα δικά μου παιδιά και των φίλων μου. Επειδή η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα, έχω περάσει μια ζωή μέσα στις μηχανές, στα τόπια και τα πατρόν. Το αντικείμενο το γνώριζα καλά, αλλά δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με αυτό και επαγγελματικά. Δεν είναι κάτι που το έχω σπουδάσει. Όταν όμως μπήκα στο χώρο, έκανα κάποια σεμινάρια για να μάθω και το τεχνικό μέρος. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σχεδιάστρια, αλλά επιχειρηματία. Ακόμα και όταν σχεδιάζω ρούχα, η οπτική μου δεν είναι αυτή ενός σχεδιαστή, αλλά μιας γυναίκας που φτιάχνει τα ρούχα που θα ήθελε να φοράει η ίδια ή τα παιδιά της», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Εγώ Weekly».

Χρόνος για τα παιδιά και τον άντρα της υπάρχει; «Με τον Θοδωρή έχουμε μια άτυπη συμφωνία που λέει πως κάθε μέρα, όπου κι να είμαστε, πέντε η ώρα γυρνάμε σπίτι και μέχρι τις εννιά είμαστε μαζί με τα παιδιά. Αυτό το κάνουμε από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ο Φίλιππος», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θεωρεί ότι ως μητέρα έχει κλείσει; «Όχι βέβαια! Θα με τρόμαζε πάρα πολύ αυτή η σκέψη. Δεν ξέρω αν ο Θεός μού δώσει τη χαρά και την ευλογία να γίνω ξανά μητέρα, αλλά η σκέψη πως δεν θα κάνω τρίτο παιδί μού προκαλεί κατάθλιψη», είπε.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES