Κατερίνα: Η αληθινή ιστορία μιας διπολικής μητέρας που έγινε βιβλίο & παράσταση

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 27-11-2015

Η προσωπική κατάθεση στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ αποτυπώθηκε στο βιβλίο του “Κατερίνα”. Η ιστορία της διπολικής μητέρας του που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, έγινε η πρώτη ύλη για μια παράσταση που την αγκάλιασε το κοινό με πολύ αγάπη.

Ο Γιώργος Νανούρης με τη Λένα Παπαληγούρα συνεχίζουν λοιπόν τις παραστάσεις και φέτος κι έχετε την ευκαιρία να τη δείτε μέχρι τις 06/12 στο Θέατρο ΘΗΣΕΙΟΝ. Ο Λόλεκ συνοδεύει με live μουσική επί σκηνής και on stage συμμετέχει κι ο σκηνοθέτης.

«Ο γιος μου με βρήκε. Χαράματα Παρασκευής, πέντε μέρες πριν κλείσει τα εικοσιτέσσερα. Κατάλαβε πως είχα πεθάνει κι ας μην είχε αλλάξει τίποτα στον χώρο».

Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν τη χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES