Η&Μ Conscious Exclusive 2016 – Η ιστορία της μόδας εμπνέει την επόμενη συλλογή

Μόδα

Η συναρπαστική συνεργασία των H&M με το Musée des Arts Décoratifs

Η H&M πρόκειται να συνεργαστεί με το Musée des Arts Décoratifs που βρίσκεται στο Παλάτι του Λούβρου στο Παρίσι. Αντλώντας έμπνευση από τα αρχεία του μουσείου, η νέα συλλογή H&M Conscious Exclusive θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου, σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης Fashion Forward – Three Centuries of Fashion. H παριζιάνα διευθύντρια μόδας, style guru και υποστηρίκτρια της αειφορίας, Julia Restoin Roitfeld θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας.

Conscious-Exclusive-3-low-res

“Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ ένα τόσο μοναδικό έργο. Νομίζω ότι η ιδέα να δημιουργηθεί μία συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία της τέχνης και της μόδας είναι ευφυέστατη. Ειδικά γιατί η συλλογή έχει φτιαχτεί από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά που είναι το μέλλον της μόδας”, λέει η Julia.

Conscious-Exclusive-4-low-res

Για τη συλλογή Conscious Exclusive η ομάδα σχεδιασμού της  H&M συνεργάστηκε στενά  με το μουσείο για να εμπνευστεί από τις συλλογές του που αντικατοπτρίζουν αιώνες μόδας, καθώς και από τα έργα καλλιτεχνών όπως ο Gustave Moreau. Το αποτέλεσμα μιας λαμπερής συλλογής μοντέρνων κομματιών για επίσημες περιστάσεις διαποτίζεται με την απτή γοητεία και την αισθητική κληρονομιά της ιστορίας.Η πλήρης συλλογή, που θα περιλαμβάνει γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, θα διατίθεται από τις 7 Απριλίου σε 180 καταστήματα παγκοσμίως και στο διαδίκτυο.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES