Η υπερσυνταγή για τρουφάκια με 4 υλικά

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το κέρασμα που δεν προλαβαίνει εύκολα να φτάσει στους επισκέπτες.

Υλικά 

  • 225 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 1/2 φλιτζάνι (120 ml) κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • Αμύγδαλο, ινδική καρύδα ή τρούφα για επικάλυψη

Εκτέλεση 

Ξεκινάμε να φτιάχνουμε μια γκανάζ. Βάζουμε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και τα βάζουμε στη φωτιά μέχρι να φτάσουν στο σημείο βρασμού. Αμέσως βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα σε ένα μπολ που έχουμε κόψει σε κομματάκια την κουβερτούρα κι ανακατεύουμε. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες κι όταν το βγάλουμε, πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Στη συνέχεια τα περνάμε από ένα πιάτο που έχουμε αμύγδαλο, ινδική καρύδα ή τρούφα για να καλυφθούν. Διατηρούμε στο ψυγείο.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr