Όταν οι αναμνήσεις έχουν άρωμα διαχρονικό, όπως αυτό της NIVEA…

Βάσως pick

Πρόσωπα, καταστάσεις, εμπειρίες που ζεις  και μετά μπαίνουν στο χρονοντούλαπο  αλλά δεν σκονίζονται ποτέ. Γιατί όχι ; Γιατί πάντα ανατρέχεις σε αυτές, γιατί αυτές συνθέτουν την ζωή σου, αυτές σε προφυλάσσουν από καινούργια λάθη, αυτές διαμορφώνουν το χαρακτήρα σου, αυτές είσαι εσύ.

Οι καλές αναμνήσεις όμως είναι πολλές. Οι παιδικές αναμνήσεις είναι ακόμα περισσότερες!!Είναι όμορφες, είναι στιγμές που αναπολείς γιατί σε γεμίζουν με  καλά συναισθήματα… Σου αφήνουν μια  γλυκόπικρη γεύση , γλυκιά γιατί θυμάσαι τις ωραίες εποχές, πικρή γιατί τις λησμονείς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το «κάθε πέρυσι και καλύτερα». Πάντα το όμορφο παρελθόν εξιδανικεύεται στα  μάτια σου και το παρόν δεν σου φαίνεται τόσο καλό.  Ποιος μεγάλος δεν θα ήθελε να γίνει παιδί ξανά ; Όταν ήταν παιδί όμως ήθελε να μεγαλώσει…

Κάπως έτσι με έκανε να αισθανθώ η εικόνα του κλασσικού μπλε κουτιού της NIVEA!

Μου έφερε αναμνήσεις ,όμορφες,νοσταλγικές με πρώτη απ΄όλες το κομοδίνο της γιαγιάς μου, δίπλα απο το κρεββάτι της με τη μπλε NIVEA εκεί..Η εικόνα της να βάζει κρέμα κάθε βράδυ στα χέρια της,κάτι που φαίνεται πως πήγε απο γενιά σε γενιά ,αφού και η μαμά μου,αλλά κι εγώ με την αδελφή μου το ακολουθήσαμε!!

Οι νέες συσκευασίες της συλλεκτικής σειράς NIVEA Tales κατάφερε να κερδίσει την προσοχή της κόρης μου πλέον και η NIVEA πήρε τη θέση της στο κομοδίνο δίπλα από το κρεββάτι και της κόρης μου!!

Γιατί το μπλε κουτάκι της NIVEA είναι διαχρονικά μία σταθερή αξία στη ζωή μας, αγγίζοντας τη θύμησή μας. Επαναφέρει στη μνήμη μας τις δεκαετίες που πέρασαν και στιγμές από τη ζωή μας που δε θα τις ξαναζήσουμε όπως…..

Με το πρώτο αναγνωστικό μας,τον Μίμη,τη Λόλα και την Έλλη…

elli

Τα αξέχαστα ανέμελα καλοκαίρια μας…

vaso3JPG

Την αγαπημένη μας πρώτη δασκάλα του Νηπιαγωγείου και τη ρόζ ποδιά που φύλαξε η μαμά μας στο ντουλάπι της αποθήκης…..

vaso1JPG

Τα παιδιά μας όταν μικρά και οι αγκαλιές που μοιραζόντουσαν…

vaso2

Μέσα από όλες αυτές τις αγαπημένες αναμνήσεις ξανατοποθετήθηκε το μπλέ κλασσικό κουτάκι της NIVEA πάνω στο κομοδίνο,θυμίζοντας μου κάθε φορά που τη φοράω τα απαλά χέρια της μαμάς μου που μου την έμαθε…..

Nivea Creme

 

Οι συλλεκτικές συσκευασίες περιλαμβάνουν και ένα παραμύθι που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα προσφέρουν λίγη περισσότερη μαγεία στις στοργικές στιγμές παιδιού – μαμάς, που όλες οι μαμάδες απολαμβάνουμε. Επιπλέον το στο www.nivea.gr/experience/tales, υπάρχουν animation όλων των παραμυθιών αλλά και πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της NIVEA που θα σας ταξιδέψουν για λίγο σε έναν μαγικό, νεραϊδένιο κόσμο.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES