Ένας μπαμπάς με 4 παιδιά ο πιο sexy άντρας στον κόσμο!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Είναι ο πιο σέξι! Το People Magazine απεφάνθει και εμείς το επιβεβαιώνουμε. Όπως αποδεικνύεται, ο David Beckham δεν πρωταγωνιστή μονάχα στα δικά σου όνειρα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το People Magazine εξέλεξε τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς που σχεδόν τελείωσε και αυτός δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν τέλειο σύζυγο, μπαμπά και επιχειρηματία. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την εκπομπή του Jimmy Kimmel όπου ο David εμφανίστηκε μέσω live σύνδεσης και…παρέλαβε τον τίτλο.
david1
“Είναι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ ευτυχισμένος που δέχομαι αυτό το βραβείο. Ποτέ δεν αισθάνομαι πως είμαι ένα ελκυστικό, σέξι άτομο. Εννοώ, μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα και κοστούμια και να αισθάνομαι καλα αλλά δεν σκέφτομαι ποτέ τον εαυτό μου σαν τέτοιο άνθρωπο” δήλωσε αφοπλιστικά ο David στον Jimmy Kimmel αλλά εμείς δεν τον πιστεύουμε και πολύ…

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”