Χριστίνα Ωνάση: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία ανατρέπει τα αίτια του θανάτου της

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 17-11-2015

H οικονόμος της Χριστίνας Ωνάση παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία καταθέτει τη δική της μαρτυρία σχετικά με το θάνατο της κόρης του Έλληνα κροίσου.

Η Ελένη Σύρου συγκλονίζει με τα λεγόμενά της. “Πέθανε στο πλευρό μου, είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα».«Δεν είχα προλάβει να της δώσω ούτε ένα μικρό βάλιουμ που έπαιρνε πριν για να κοιμηθεί. Τη βρήκα μέσα στην μπανιέρα της νεκρή…”.

Η γυναίκα που βρέθηκε στο πλευρό της άτυχης Χριστίνας μέχρι την τελευταία της πνοή είπε :
“Την τελευταία εκείνη βραδιά της 19ης Νοεμβρίου του ’88 θυμάμαι ότι η Χριστίνα ήταν πολύ ευτυχισμένη”, εξιστορεί η κ. Ελένη Σύρου.

“Ήταν ένα μοναδικό βράδυ γιατί ήταν ερωτευμένη με τον Χόρχε. Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως πάντα. Είχε σκοπό μάλιστα να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα, (στο πολυτελές θέρετρο Tortuga Clubστο Μπουένος Άϊρες) και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είχε βέβαια και μεγάλη έγνοια για την Αθηνά, ωστόσο, προσπαθούσε να είναι καλά. Είχε φάει μόνο μια σαλάτα και ένα μακαρόνι λόγω της ασυτηρής δίαιτας που έκανε. Όταν τελειώσαμε το δείπνο, πήρε τον Χόρχε από το χέρι και πήγαν περίπατο”.

Η οικονόμος επιμένει πως η Χριστίνα Ωνάση δεν είχε πάρει χάπια, αυτή την εκδοχή την αποκλείει. “Όταν ήρθε στο διαμέρισμά της το χαμόγελό της ήταν διάπλατο…Πήγε στην μπανιέρα να κάνει ένα κρύο ντουζ όπως συνήθιζε… Ανοιξα την πόρτα, όταν την είδα έπαθα σοκ. Η Χριστίνα ήταν νεκρή. Είχε μπει στην μπανιέρα και δεν βγήκε ποτέ. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά”.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES