Μπιφτέκια βρώμης

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

500g κιμά

1 αυγό

3 κσ άπαχο γάλα

2 κσ βρώμη

200g cottage cheese

1κσ μαϊντανό

1κσ ρίγανη

1κσ δυόσμο

1κγ γαλλική μουστάρδα 0%

αλάτι

πιπέρι

πάπρικα

1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ( Προερετικά)

Αν θα βάλετε κρεμμύδι στη συνταγή σας τότε το βράζετε για 5-10 λεπτά σε ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσει και μετά το χρησιμοποιείτε στη συνταγή.

Βάζουμε τη βρώμη να μουλιάζει μέσα στο γάλα και αναμιγνύουμε πρώτα όλα τα άλλα υλικά μεταξύ τους εκτός το τυρί και στο τέλος προσθέτουμε τη βρώμη με το γάλα. Τελευταίο υλικό που θα βάλουμε είναι η βρώμη γιατι δέ θέλουμε να τη λιώσουμε με το ανακάτεμα.

Ψήνουμε για 30 περίπου λεπτά στο φούρνο 200, μέχρι να ροδίσουν τα μπιφτέκια.

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…