Human trafficking: η γυναίκα που επιβίωσε μετά από 43.200 βιασμούς

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 14-11-2015

Ένα ανατριχιαστικό ρεπορτάζ του CNN φέρνει στο φως μια ανθρώπινη ιστορί απου είναι τόσο απάνθρωπη, όσο αληθινή. Η Karla κάθεται στο σκηνικό του όμορφου κήπου για να παραχωρήσει τη συνέντευξη για το trafficking και την απίστευτη προσωπική της ιστορία και κοιτώντας την, δεν πιστεύεις πως έχει βγει ζωντανή από αυτόν τον εφιάλτη.

43.200 είναι ο αριθμός όσων έχουν ασελγήσει επάνω της, όσοι τη βίασαν αφού έπεσε θύμα απαγωγής από σωματεμπόρους στο Μεξικό, από όπου και κατάγεται. “Προέρχομαι από μια δυσλειτουργική οικογένεια. Κακοποιήθηκα σεξουαλικά σε ηλικία 5 ετών από έναν συγγενή και η μητέρα μου με είχε απορρίψει” αποκαλύπτει η Karla. Σε ηλικία 12 ετών, έγινε στόχος ενός άντρα την έπεισε να φύγει μαζί του. Ήταν σωματέμπορος. “Βρισκόμουν στον σιδηροδρομικό σταθμό, περιμένοντας φίλους στην Πόλη του Μεξικό, όταν ένα ευγενικό αγόρι που πουλούσε καραμέλες με πλησίασε”.

Αμέσως μετά, την πλησίασε ένας μεγαλύτερος άντρας, ο οποίος της είπε ότι ήταν πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Όταν της εξομολογήθηκε ότι είχε πέσει και εκείνος θύμα κακοποίησης, τότε συγκινημένη από την ιστορία του, του ζήτησε να ανταλλάξουν τηλέφωνα.

“Όταν είδα το αυτοκίνητό του, δεν μπορούσα να πιστέψω το πόσο εντυπωσιακό ήταν. Μου ζήτησε να μπω μέσα, ώστε να επισκεφτούμε διάφορα μέρη”, είπε. Κι έτσι το έσκασε μαζί του μιας και δεν ζούσε στις ιδανικές συνθήκες. “Έζησα μαζί του για 3 μήνες και μου φερόταν αρκετά καλά. Με αγαπούσε, μου αγόραζε ρούχα, μου έδειχνε αφοσίωση, μου έπαιρνε λουλούδια, σοκολάτες. Όλα ήταν υπέροχα”, δηλώνει και απότομα σκοτεινιάζει. “Μερικές ημέρες αργότερα, όμως, άρχισε να με δασκαλεύει για το πόσο θα είναι η ταρίφα, ποιες στάσεις να κάνω, και γενικά μου έλεγε όλα εκείνα που έπρεπε να μάθω για να ικανοποιώ τους πελάτες”, διηγείται.

Αυτή ήταν η αρχή της κόλασης που έζησε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. “Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα. Κάντε τα μαθηματικά. Είκοσι άντρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μερικοί άντρες γελούσαν μαζί μου, γιατί έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια μου για να μη βλέπω τι μου έκαναν, για να μη νιώθω τίποτα”, λέει περιγράφοντας ότι ο άνθρωπος που την εξανάγκαζε να εκπορνεύεται, τη χτυπούσε με αλυσίδα, τη γρονθοκοπούσε, την έφτυνε στο πρόσωπο και μερικές φορές την έκαιγε και με σίδερο. “Όταν του έλεγα ότι θέλω να φύγω, μου έλεγε ότι μου άρεσε που ήμουν πόρνη”.

Η Karla γέννησε στα 15 της ένα κοριτσάκι με πατέρα τον προαγωγό της, ο οποίος της άρπαξε το μωρό το οποίο εκείνη δεν είδε παρά όταν αυτό έγινε 1 έτους. Η λύτρωση για την Karla ήρθε το 2006, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης της αστυνομίας στην Πόλη του Μεξικού. Ήταν μόλις 16 ετών -σήμερα είναι 25- όταν σταμάτησε ο εφιάλτης, αλλά θα θυμάται τις φρικτές αναμνήσεις για όσο ζει.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES