Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει θραύση

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Θα μπείτε για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα βλέποντας τη διαφήμιση απο το Βρεττανικό πολυκατάστημα John Lewis.

H Aurora Aksnes με το υπέροχο τραγούδι “Half the World Away” πλαισιώνει το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έχει κάνει θραύση!!

“Αυτά τα Χριστούγεννα δείξτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε”

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνούν τα πολυκαταστήματα John Lewis.

Δείτε τη όλη, είναι πραγματικά μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!

Δήμητρα Χαρίτου

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το ονομά μου είναι Χαρίτου Δήμητρα ή αλλιώς Μιμή! Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982. Έχω τελειώσει την γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Εργάζομαι στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και μιλάω αγγλικά, ιταλικά και ελληνική νοηματική γλώσσα. Παίζω μπάσκετ απο το 1990 και συνεχίζω στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Αγαπω τα ταξίδια, το καλο φαγητό, το διάβασμα και το spinning.
Θέλω χαμογελαστούς ανθρώπους κοντά μου και ακολουθώ το “να χαίρεσαι κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική γιατί η ζωή είναι μικρή”.
Βασική μου επιθυμία είναι, όταν θα γίνω μάνα, να καταφέρω να δημιουργήσω έναν άνθρωπο με αρχές, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, ευγένεια, ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στον συνάνθρωπο, όπως έμαθαν και εμένα. Μπαίνοντας στην παρέα σας, θα σας ξαναθυμίσω τα ανέμελα χρόνια της ζωής σας, με τις ΑΛΛΕΣ ομορφιές της ζωής, όπου η μόνη σας έννοια ηταν…που θα πάτε για φαγητό, οχι τι θα μαγειρέψετε…που θα πάτε για ποτό, οχι τι ώρα θα πάτε για ύπνο…που θα πάτε ταξίδι με τον έρωτά σας και οχι με τα μπιμπερό σας..Θα είμαι λοιπόν δίπλα σας προσεγγίζοντας τα πράγματα απο το βλέμμα μιάς μη μαμάς ,ακόμη!!!