Απίστευτο παρασκήνιο του διαζυγίου της Gwen Stefani & η σχέση του άντρα της με τη νταντά

Διασημοι

4moms team , 12-11-2015

Η Gwen Stefani όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζει από τον Gavin Rossdale φρόντισε να μην μπει σε λεπτομέρειες όσες φορές και αν έχει ρωτηθεί για το θέμα. Γνωστό περιοδικό όμως , είχε αρκετές πληροφορίες από μαρτυρίες του περιβάλλοντός τους τις οποίες επεξεργάστηκε πριν τις δημοσιεύσει.

Η τριετής εξωσυζυγική σχέση με την νταντά είναι η αιτία που το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος. Αυτό είναι ήδη γνωστό, όμως μέχρι τώρα ήταν άγνωστο το γεγονός ότι η Gwen Stefani το ανακάλυψε βρίσκοντας ακατάλληλα μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες στο ipad ενός από τους γιους της!

Επίσης σύμφωνα με το περιοδικό, υπήρξαν έγκυρες πηγές οι οποίες ανέφεραν ότι όταν η Gwen Stefani γέννησε τον Apollo ο Gavin Rossdale την άφησε μόνη στο νοσοκομείο για να περάσει το βράδυ με την νταντά. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες δεν τελειώνουν όμως εδώ. Άτομο από το στενό περιβάλλον αποκαλύπτει ότι το διάστημα που η Gwen Stefani είχε τα γυρίσματα του «The Voice» ο Gavin Rosdale βρισκόταν σε tour έχοντας μαζί τους γιους του και περίμενε να κοιμηθούν στο πούλμαν για να κάνει sex με την νταντά στα πίσω καθίσματα. 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES