Οι άλλες χρήσεις του conditioner

Σπιτι

4moms team , 09-11-2015

Πρόκειται για ένα προϊόν απαραίτητο στο μπάνιο αφού περιποιείται τα μαλλιά μας και ευθύνεται για την λάμψη και την ενυδάτωσή τους. Έχετε σκεφτεί όμως ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο και αλλού εκτός από τα μαλλιά σας; Το conditioner μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε μικρά προβλήματα που συναντάτε καθημερινά όπως:

1. Στο ξύρισμα των ποδιών. Αντί να χρησιμοποιείτε τον ειδικό αφρό μπορείτε να αλώσετε στα πόδια σας λίγο από το conditioner των μαλλιών σας και να ξυριστείτε. Όχι μόνο το ξύρισμα θα είναι πιο εύκολο αλλά θα μείνει μία αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα χάρη στα μαλακτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

2. Μαλακτικό για τα πετσάκια. Λίγη ποσότητα conditioner γύρω από τα νύχια σε χέρια και πόδια θα τα βοηθήσουν να μαλακώσουν, όπως ακριβώς και το ειδικό λαδάκι.

3. Αφαιρέστε πιο ανώδυνα τσιρότα ή επιδέσμους, ειδικά σε ευαίσθητα σημεία του σώματος. Πριν τα αφαιρέσετε περάστε από πάνω μία μικρή ποσότητα conditioner, επιμείνετε και τραβήξτε. Δεν θα πονέσετε σχεδόν καθόλου.

4. Απομακρύνετε τη σκουριά σε μέρη όπως στην μπαταρία της μπανιέρας με conditioner μαλλιών. Τρίψτε την περιοχή που έχει σκουριά με ένα σφουγγάρι στο οποίο έχετε βάλει conditioner και σε περίπτωση που επιμένει σκουριά αφήστε λίγη extra ποσότητα πάνω της. Έπειτα ξεπλύνετε με νερό και η σκουριά θα έχει αποχωρήσει.

5. Μαζί με το απορρυπαντικό για το πλύσιμο στο χέρι το conditioner είναι σωτήριο για το πλύσιμο των ευαίσθητων ρούχων στο χέρι. Μη το φοβηθείτε, δοκιμάστε το.

Κρατήστε αυτά τα tips. Ίσως τελικά είναι αρκετά χρήσιμο και το αγαπημένο σας conditioner σας βγάλει γρήγορα από τη δύσκολη θέση.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES