ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ: THE HAPPY MAG FOR CREATIVE KIDS από το lovetoparty.gr!

Δράσεις

Το #1 ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ είναι έτοιμο για download την 1η Δεκεμβρίου και φυσικά είναι Χριστουγεννιάτικο!

Τί είναι το ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ;
Η πιο δημιουργική συμμαχία που έγινε ποτέ από το lovetoparty.gr !

Η ομάδα του lovetoparty.gr δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: Με “αρχηγό” την πιο δημιουργική graphic designer και φανατική μαμά, την Αγάπη Κανταρτζή, μια τέτοια ομάδα δεν θα μπορούσε να κάτσει ήσυχη μπροστά στην πιο γιορτινή εποχή του χρόνου. Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και το lovetoparty.gr φωνάζει χαρούμενο ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ!

Το ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ, είναι η πρώτη διαδικτυακή δωρεάν έκδοση (Interactive PDF) από το lovetoparty.gr σε συνεργασία με παιδαγωγούς, καλλιτέχνες, συγγραφείς, επιστημονικούς συνεργάτες και πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά και δημιουργικούς γονείς.

Πρόκειται για ένα δωρεάν e-magazine με πλούσια ύλη, interactive στοιχεία για online περιήγηση και δωρεάν εκτυπώσιμα. Το ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ είναι σχεδιασμένο για παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά!

Download – Print – Create

Στην ίδια φιλοσοφία του lovetoparty.gr το ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείς σε τρία βήματα “download-print-create” να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την χαρά της δημιουργίας! Το 60% του περιοδικού αποτελείται από φανταστικές ιδέες για παιδικές δραστηριότητες με πατρόν για εκτύπωση για σούπερ κατασκευές, χειροτεχνίες και πολλές εκπλήξεις! Στις σελίδες του το ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ φιλοξενεί εκτυπώσημες διακοσμητικές δημιουργίες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, συνταγές, προτάσεις ψυχαγωγίας, θέματα ψυχολογίας, επιλογές αγοράς, χρήσιμα links και πολλές δημιουργικές ιδέες.

Το ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ θα είναι έτοιμο για downolad την 1η Δεκεμβρίου! Με πλούσια ύλη φροντισμένη από δημιουργικούς ανθρώπους που αγαπούν να μοιράζονται τις ιδέες και τις γνώσεις τους!

Το χριστουγεννιάτικο ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ είναι η πρώτη δημιουργική συμμαχία για να μεταδώσει αισιοδοξία, σούπερ ιδέες και αμέτρητες χαρούμενες στιγμές!

Follow us
WEBSITE: www.lovetoparty.gr
FACEBOOK: www.facebook.com/lovetopartygr

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES