5 μυστικά ομορφιάς που δε θα σας πει ποτέ μια Γαλλίδα!

Γυναικα

4moms team , 05-11-2015

 

Οι Γαλλίδες εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς και στιλ. Αν και δεν είναι καθόλου της υπερβολής, καταφέρνουν να είναι ακαταμάχητες.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό τους;

ines-de-la-fressange-dia2
1. Είναι Μινιμαλίστριες
Οι Γαλλίδες είναι υπέρμαχες του μινιμαλισμού σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα ρούχα τους. Θεωρούν το φυσικό styling το καλύτερο και εκτός από το κόκκινο κραγιόν, επιλέγουν φυσικό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ώστε να εστιάζει κάποιος στη φυσική ομορφιά και όχι στο μακιγιάζ τους.
Επιλέγουν σύνολα στα βασικά χρώματα όπως το μαύρο, το μπλε, το μπεζ και το λευκό. Από τα αγαπημένα τους είναι τα κολλητά τζιν, τα φαρδιά πουλόβερ και οι μπαλαρίνες, τα οποία συχνά συνδυάζουν με αξεσουάρ που αναδεικνύουν το στιλ τους και δίνουν χρώμα στο υπόλοιπο σύνολο.
audrey_tautou
Τα μικρά διαμερίσματα στο Παρίσι και οι μικρές ντουλάπες τους δείχνουν ότι οι Γαλλίδες προτιμούν την ποιότητα από την ποσότητα και επιλέγουν προσεκτικά λίγα και καλά ρούχα για κάθε σεζόν στην ντουλάπα τους.
Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά τους, τα φροντίζουν αρκετά ώστε να είναι απαλά, λαμπερά και υγιή. Αποφεύγουν τις υπερβολές στο χρώμα και δεν τα εκθέτουν σε υπερβολική θερμότητα και χημικές ουσίες. Γενικά προτιμούν τα πιο απλά χτενίσματα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES