Το νέο παντελόνι Hyperskin της Replay κερδίζει… βλέμματα και εντυπώσεις

Μόδα

Ένα επαναστατικό προϊόν, κατασκευασμένο από 100% φυσικές ίνες, που ξεχωρίζει από την ελαφριά υφή και τη λειτουργικότητά του, κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα από τη Replay. Πρόκειται για το νέο παντελόνι Hyperskin.

Με το νέο παντελόνι Hyperskin, η Replay δίνει τον ορισμό και καθορίζει το μέλλον του «Athleisure», υιοθετώντας τις σύγχρονες τάσεις που υπαγορεύουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος και ενσωματώνοντας τις στο δικό της DNA.

Το Hyperskin είναι εξαιρετικά ελαστικό: Η Replay δημιούργησε ένα πρωτοποριακό hyperstretch υλικό που εξασφαλίζει 100% ελαστικότητα και εφαρμογή που ακολουθεί κάθε κίνηση του σώματος δίνοντας στο denim μια νέα διάσταση.

To Hyperskin είναι εξαιρετικά ελαφρύ: Προορισμένο για sport χρήσεις, το νέο Hyperskin είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρά την υψηλή αντοχή του υφάσματος, το βάρος του παντελονιού δεν ξεπερνά τα 200gr!

To Hyperskin είναι «φυσικό» προϊόν: το μοναδικά ελαστικό και ελαφρύ ύφασμα του Hyperskin είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά υλικά και εγγυάται ότι το δέρμα αναπνέει όπως πρέπει κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας του Hyperskin είναι το supermodel Ιρίνα Σάικ.

Η εκρηκτική της εικόνα τη στιγμή που εκτελεί μια άσκηση, γκρεμίζει εκ θεμελίων το στερεότυπο που επαναλαμβάνει ότι «δεν μπορεί κανείς να γυμναστεί φορώντας τζιν».

Το νέο Hyperskin απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και διατίθεται σε δύο μοντέλα: ένα πεντάτσεπο super skinny σε εξαιρετικά εφαρμοστή γραμμή και ένα πιο άνετο μοντέλο σε γραμμή push-up, ιδανικό για yoga.

Θα το βρείτε σε αποχρώσεις Raw Grey, Blue shade και Marble – Dark Black.

Για την παραγωγή του Hyperskin η Replay ένωσε τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρεία παραγωγής denim παγκοσμίως, την İSKOTM.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES