Ένα κρεβάτι για επταμελή οικογένεια

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

mom and kids

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την Τεξανή blogger Elizabeth Boyce με τα πέντε της παιδιά και αυτό που ακολουθεί είναι το υπέρ- κρεβάτι της οικογένειας στο οποίο κοιμούνται όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά.

Το συνηθισμένο πρόβλημα με τα μικρά παιδιά, που το βράδυ θέλουν να τρυπώνουν ανάμεσα στους γονείς και να στριμώχνονται στο κρεβάτι μοιάζει να λύθηκε. Η επταμελής οικογένεια έχει στη διάθεσή της ένα γιγαντιαίο κρεβάτι το οποίο τους χωράει όλους και όμως καταφέρνει να είναι άνετο. Την κατασκευή έκανε η Elizabeth η οποία χρησιμοποίησε διάφορα κρεβάτια και τμήματα επίπλων από το Ikea τα οποία όμως συναρμολόγησε με το δικό της τρόπο ώστε ο καθένας να έχει το δικό του μέρος.

beds2

Το μεγάλο δωμάτιο που σχεδόν καλύφθηκε όλο από το κρεβάτι γίγας έκανε θραύση στο ίντερνετ όταν η Elizabeth το φωτογράφισε και το δημοσίευσε στο instagram. Kάποιοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την ιδέα, αλλά η Elizabeth εξήγησε πως αυτό το κόνσεπτ τους βολεύει όλους για την ώρα και πως δεν είναι μόνιμο.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…