Ο Σάκης Ρουβάς για την πρόταση γάμου στη Κάτια Ζυγούλη

Διασημοι

4moms team , 23-10-2015

Σε πρωινή εκπομπή έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Σάκης Ρουβάς.  Ο Έλληνας σταρ που ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του μαζί με τους Onirama στη θεσσαλονίκη μίλησε για την σχέση του με τα παιδιά αλλά και για τον πολυσυζητημένο γάμο που δεν έχει γίνει ακόμη.

Ο ίδιος μάλιστα απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πότε η αγαπημένη του θα του πει το μεγάλο «ΝΑΙ».

«Για όλη μου την ζωή, μέχρι να δεχτεί θα της κάνω προτάσεις γάμου! Είναι ένα αστείο μεταξύ μας. Είναι και μια στάση ζωής να θέλεις να είσαι χαρούμενος!»  είπε χαμογελαστός στην κάμερα.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για τα παιδιά στέλνοντας το δικό του φιλανθρωπικό του μήνυμα:

«Ενώ έχω τα τρία δικά μου παιδιά που δημιούργησα με την Κάτια, υπάρχουν και πάρα πολλά παιδιά τα οποία νοιάζομαι και βοηθάω όσο μπορώ με τον τρόπο μου. Τώρα με την καινούργια ενέργεια που κάναμε πάλι με την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το ίδρυμα της, το “We Care”, φροντίζουμε τα προσφυγόπουλα, τους δίνουμε ένα βιβλιάριο υγείας, τα εμβολιάζουμε και τους δίνουμε τα πρώτα πράγματα για να επιβιώσουν. Μακάρι να συνεχίσουν με ασφάλεια το ταξίδι τους προς την Ευρώπη».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES