Σαντρίν Οσκιάν:Μια Γαλλίδα στη ….Γλυφάδα!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 15

Μια Γαλλίδα που αγαπά την Ελλάδα και δε την αλλάζει με τίποτα!Αυτή είναι με δυό λόγια η Σαντρίν Οσκιάν.Με σπουδές στο Παρίσι στις δημόσιες σχέσεις και στο μάρκετινγκ τα παράτησε όλα για τον ήλιο και το φως της Ελλάδας.

Εδώ και 5 χρόνια διατηρεί την δική της επιχείρηση στην Ελλάδα με ότι αφορά το δέρμα.Το δέρμα είναι το φετίχ της ,το θεωρεί πολύ ιδιαίτερο και αριστοκρατικό σαν υλικό και αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί..για τα πάντα!Επισκέφτηκα το La Salle Sandrine το ατελιέ της όπου μπορείς να κάνεις κατά παραγγελία απο τη δική σου δερμάτινη τσάντα ,μέχρι και δερμάτινο τραπέζι ή σουπλά,ή κουτιά,ή χαλιά,ή ρούχα ότι μπορείς να φανταστείς σε μια απίστευτα μεγάλη παλέτα χρωμάτων!

Δείτε τι ξεχωρίσαμε παρέα με τη Σαντρίν για εσάς:

 

sad8

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”