Η Ολυμπία Χοψονίδου δείχνει την κοιλιά της όπως πραγματικά είναι μετά από την 4η γέννα της

Διασημοι

4moms team , 20-10-2015

Μετά από 3 γιους, η Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της με τον Βασίλη Σπανούλη. Με μεγάλη χαρά έφεραν στον κόσμο την κορούλα τους που τόσο περιμένανε. Μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψαν πως το όνομα αυτή θα είναι Αιμιλία.

Η κίνηση ματ της Ολυμπίας που μας εξέπληξε ευχάριστα και την χειροκροτούμε είναι η ανάρτηση μιας φωτογραφίας που δείχνει την κοιλίτσα της δύο μήνες μετά την τελευταία της γέννα. Τη στιγμή που όλο το ελληνικό και όχι μόνο, star system και κάθε φρέσκια μανούλα σπεύδει να επιδείξει το αψεγάδιαστο σώμα αμέσως μετά την εγκυμοσύνη, η Ολυμπία, πλήρως απενοχοποιημένα ανεβάζει μια τρίπτυχη φωτογραφία στην οποία φαίνεται η λογική και φυσική χαλάρωση της κοιλίτσας της.

olumpiaxopsonidou-swma-genna

Χωρίς ρετούς, η πρώην Σταρ Ελλάς δεν διαστάζει να μοιραστεί με τις υπόλοιπες μανούλες την αληθινή εικόνα της και τις αλλαγές που έχει το σώμα της μετά από 4 γέννες. Τα κολακευτικά λόγια πέφτουν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντάς της “Είσαι θεά”, “Είσαι φοβερή”,”«Μπράβο! Ακομπλεξάριστη” και πολλά ακόμα.

Θέλοντας να δώσει θάρρος στις μανούλες που είδαν το σώμα τους να αλλάζει εμφανώς και αισθάνονται πιθανώς άσχημα, η ίδια μοιράζεται αυτή τη φωτογραφία και λέει ένα μεγάλο ηχηρό “ναι” στην αποδοχή του εαυτού μας μετά τη σημαντικότερο περίοδο της ζωής μας. Και δεν είναι άλλη από αυτή που φέρνουμε ένα παιδί στον κόσμο. Μπράβο λοιπόν κι από εμάς Ολυμπία!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES