Η Beatific στο Attica Golden Hall

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η Beatific απέκτησε το δικό της corner στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall!

Η καινοτομική σειρά ιατρικών καλλυντικών του Ομίλου Υγεία διευρύνει το δίκτυο διανομής της και σας υποδέχεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο τμήμα καλλυντικών του γνωστού πολυκαταστήματος.

Σύμβουλοι ομορφιάς, εκπαιδευμένοι από το επιστημονικό προσωπικό των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία, σας περιμένουν στον χώρο της Beatific για να σας παρέχουν συμβουλές ολοκληρωμένης φροντίδας της επιδερμίδας. Παράλληλα, θα σας συστήσουν στα εξειδικευμένα και αξιόπιστα προϊόντα της σειράς Beatific, συμπεριλαμβανομένης και της βραβευμένης best seller κρέμας προσώπου Illumilift με εκπληκτικά αποτελέσματα γύρω από την λείανση των ρυτίδων και την λάμψη της επιδερμίδας.

beatific_goldenhall2

Η Beatific είναι μία σειρά ιατρικών καλλυντικών που αξιοποιεί την επιστημονική γνώση και την πολύχρονη κλινική εμπειρία των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία, εμπνέεται από την αισθητική ιατρική και βασίζεται σε μη επεμβατικές μεθόδους για να επαναφέρει τη λάμψη και νεανικότητα της επιδερμίδας. Η υψηλή περιεκτικότητα των προϊόντων σε δραστικά συστατικά τελευταίας τεχνολογίας τα καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικά ενώ όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και βασίζονται σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα ελέγχου αποτελεσματικότητας, τηρώντας όλους τους σχετικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επισκεφθείτε το Beatific corner στο Attica στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και ζητήστε από την υπεύθυνη ομορφιάς να δημιουργήσει αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες την προσωπική σας ρουτίνα ομορφιάς με προϊόντα Beatific, την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε ζητώντας τα αντίστοιχα δείγματα.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?