Ηeidi Klum: “Είμαι & μητέρα & πατέρας για τα παιδιά μου”

Διασημοι

4moms team , 15-10-2015

Τον Μάιο του 2005, η Ηeidi Klum αντάλλαξα όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή, Seal. Ο γάμος έγινε στο εξοχικό του συζύγου στο Μεξικό και πολύ γρήγορα αποκτήσαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα παιδιά, την 11χρονη Leni, την 6χρονη Lou, τον 10χρονο Henry, και τον 8χρονο Johan.

Η κατάσταση καλώς ή κακώς δεν λειτούργησε κι έτσι το τέλος του γάμου τους ήρθε μετά από επτά χρόνια. Η Ηeidi Klum ισχυρίστηκε πως ο Seal ήταν ιδιαίτερα νευρικός κι εκείνος πως το μοντέλο διατηρούσε παράνομη σχέση με τον σωματοφύλακα της, Martin Kristen.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 42χρονη μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Seal.  Όπως αποκάλυψε, στην ανατροφή των παιδιών της, κρατάει πια, τον ρόλο και της μητέρας αλλά και του «πατέρα».

“Προφανώς τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά δεν έχουν αλλάξει δραστικά”, είπε η Klum για τη νέα σελίδα στη ζωή της. “Θέλω να πω ότι ο Sean δεν ήταν ποτέ o τυπικός  μπαμπάς που έφευγε για τη δουλειά το πρωί με το χαρτοφύλακά του και θα γυρνούσε κάθε βράδυ. Ταξίδευε πολύ”, δήλωσε στο «Redbook» και συνέχισε: “Τα παιδιά ήξεραν ότι ήταν μέρος της δουλειάς του. Για τα παιδιά μου, είμαι και η μαμά και ο μπαμπάς ταυτόχρονα”. Οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερο ικανές από αυτούς και καταφέρνουν να χειρίζονται πολλά και διαφορετικά πράγματα, σε αντίθεση με εκείνους που «χάνουν τη μπάλα!», σύμφωνα με τη γνώμη της.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES