Διαγωνισμός:Ένα σετ βρεφικών απορρυπαντικών για δυο τυχερές αναγνώστριες

Εδω Κερδιζεις

Το 4moms.gr είναι πρακτικό και οικονομικό!!

Μια πολύ ωραία προσφορά έκανε το superpanes.gr στις αναγνώστριες του 4moms,προσφέροντάς σε δυο τυχερές ,σετ απορυπαντικών για τις καθημερινές πλύσεις των μωρουδιακών,των παιδικών ρούχων κλπ.

Βρεφικά απορρυπαντικά : τo σετ αποτελείται από :

1.Proderm υγρό πιάτων 500 ml. Το υγρό πιάτων Proderm είναι ειδικά μελετημένο ώστε να συνδυάζει το πράσινο σαπούνι με την αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό κάθε σκεύους. Είναι αποτελεσματικό στο καθάρισμα με λιγότερο αφρό ενώ δεν αφήνει κατάλοιπα στο ξέβγαλμα! Περιέχει πράσινο σαπούνι και είναι κατάλληλο για παιδικά σκεύη και μπιμπερό!
2. Proderm Σκόνη Πλυντηρίου (23μεζ.- 1.679Kg). Ειδικά μελετημένο για το πλύσιμο των βρεφικών ρούχων. Περιέχει σαπούνι. Καταπολεμά ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες που προέρχονται από τις στερεές τροφές του μωρού, γιατί περιέχει ενεργό οξυγόνο. Καθαρίζει τα ρουχαλάκια ενώ σέβεται το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας.
3. Proderm Μαλακτικό Ρούχων (2lt). Eίναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Με την απαλή σύνθεσή του τα ρουχαλάκια του μωρού σας αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ “μωρουδιακό” άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το superpanes.gr είναι ένα νέο e-shop που σέβεται τις ανάγκες της σύγχρονης μαμάς, να συνδυάσει σε μια δύσκολη εποχή, το οικονομικό προιόν με το ποιοτικό και να μπορεί να το έχει άνα πάσα στιγμή αφού ο χρόνος είναι χρήμα!

panes2

Πάνες,απορρυπαντικά,σαμπουάν,αφρόλουτρα,κρέμες,μωρομάντηλα και τέλος ,ξοδεύτηκε όλος ο μισθός σου πριν φτάσεις καν, στο σούπερ μάρκετ!!

Στο 4moms μας αρέσει να απλοποιούμε τη ζωή μας και πάντα προσπαθούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα μείνετε ευχαριστημένες και θα τις προτείνετε κι εσείς με τη σειρά σας στις φίλες σας.

panes1

Δοκιμάστε για τις αγορές σας τον απλούστατο και οικονομικό τρόπο που σας προτείνει το superpanes.gr

και δε θα χάσετε!

Μπείτε στο διαγωνισμό κάνοντας LIKE και SHARE!

panes3

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post. 

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 15/10/2015 έως 21/10/2015 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 21/10/2015, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρο,απο ένα σετ βρεφικών απορρυπαντικών. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο τους.  Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES