Γιατί η Penelope Cruz ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την παιδική λευχαιμία;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Για τα σχέδια της μίλησε χθες στην συνέντευξη τύπου της νέας της ταινίας η Penelope Cruz. Το «Ma Ma» θέλει την 41χρονη ηθοποιό να υποδύεται μια γυναίκα που δίνει μάχη με τον καρκίνο.
«Στόχος μου είναι να ενημερώσω σχετικά με αυτό το ευαίσθητο ζήτημα», δήλωσε η Ισπανίδα σταρ.
Το ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει θα δούμε παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία να αφηγούνται τις προσωπικές του ιστορίες ενώ γιατροί, ειδικοί και ψυχολόγοι να δίνουν τις δικές τους συμβουλές προς τις οικογένειες τους.
«Σύντομα θα συναντηθώ με τα παιδιά. Κάποια έχουν ξεπεράσει την νόσο, άλλα την παλεύουν. Εγώ θα είμαι απλώς ένας παρατηρητής κι εκείνα θα αφηγούνται στον κόσμο τι συμβαίνει. Φυσικά θα είναι δύσκολο γιατί θα περνάω χρόνο με πολλά παιδιά που πάσχουν από αυτή την νόσο. Τα παιδιά αυτά θα μοιραστούν μαζί μου τις φρικτές τους εμπειρίες», δήλωσε η Cruz.
Η Ισπανίδα ηθοποιός μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες συμμετείχε και στην εκστρατεία γνωστού περιοδικού κατά του καρκίνου ποζάροντας στο εξώφυλλο με κοντό μαλλί.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”