Μία μαγική πτήση γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις

Videos

4moms team , 09-10-2015

Οι επιβάτες είχαν κλείσει εισιτήρια για να μεταφερθούν στο Calgary του Καναδά με αεροπλάνο. Πολλοί από αυτούς ίσως είχαν δώσει λίγα χρήματα ή είχαν βρει σε προσφορά τα αεροπορικά, σίγουρα όμως στην τιμή δεν συμπεριλαμβανόταν κι αυτό που τελικά συνέβη.

Λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, οι επιβάτες κλήθηκαν σε μία ευχάριστη συνομιλία με τον Άγιο Βασίλη. Μικροί και μεγάλοι έκαναν τις ευχές τους λέγοντας τι θέλουν να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης αυτά τα Χριστούγεννα. Οι ευχές ήταν ποικίλες. Ένα τρενάκι, ένα tablet, μία τηλεόραση ή και εσώρουχα. Αφού λοιπόν είπαν όλοι στον Άγιο Βασίλη που εμφανιζόταν σε μία οθόνη την επιθυμία τους μπήκαν στο αεροπλάνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, φτάνοντας στον προορισμό τους περίμεναν στο χώρο αποσκευών για να πάρουν τις βαλίτσες τους. Όταν όμως οι ιμάντες άρχισαν να κινούνται αντί για βαλίτσες ξεχύθηκαν όμορφα τυλιγμένα κουτιά με το όνομα του κάθε επιβάτη ξεχωριστά για παραλήπτη και αποστολέα ποιον άλλο από τον Άγιο Βασίλη!

Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς φαντάζεστε. Το κάθε κουτί είχε μέσα ότι ακριβώς ευχήθηκε ο παραλήπτης του! Δείτε το video και σίγουρα θα εύχεστε να είχατε την ευκαιρία να κάνετε κι εσείς μια τέτοια “μαγική” πτήση.

Μήπως να πιστέψουμε όλοι στον Άγιο Βασίλη;

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES